REGLEMENT

Voor uw welzijn en veiligheid danken wij u voor het naleven van deze enkele regels.

Door een loft te reserveren, gaat u ermee akkoord de onderstaande regels te respecteren. De suites zijn bedoeld om het welzijn en de rust van een alleenstaand stel te garanderen, zodat iedereen in alle rust kan genieten van al deze luxe! d’un seul couple, de manière à pouvoir profiter de tout ce luxe dans le calme!

Om veiligheidsredenen zijn kinderen onder de 12 jaar niet toegestaan.

(Wij verwachten dat u de regels naleeft maar in geval van niet-naleving zien we ons verplicht om de faciliteiten uit te schakelen en uw verblijf te verkorten)

We willen de gasten van de andere lofts respecteren en omdat deze plek een plaats is van ontspanning en geen party-plaats vragen we u om niet te veel lawaai te maken, niet in de jacuzzi's te springen en niet te rennen. Pas op, natte vloeren kunnen glad zijn!

Hoewel we ze erg leuk vinden, kan u begrijpen dat huisdieren om hygiënische redenen niet zijn toegestaan. animaux ne sont pas admis

Het is verboden etenswaren en glazen voorwerpen te gebruiken in de jacuzzi- en saunaruimte.

 Wil je champagne of iets anders, alles is mogelijk op afspraak.

Gebruik de spa nooit alleen en ook niet als u onder invloed bent van alcohol of drugs; dit kan veranderingen in de bloeddruk met zich meebrengen, flauwvallen, duizeligheid of sufheid veroorzaken.

Personen die aan bepaalde gezondheidsproblemen lijden (hartproblemen, diabetes, hypertensie of hypotensie), evenals zwangere vrouwen, mogen de wellness-faciliteiten niet gebruiken zonder eerst medisch advies in te winnen.

Als u twijfelt over uw gezondheidstoestand is het noodzakelijk om advies in te winnen bij uw arts voordat u de wellness-faciliteiten gebruikt.

We vragen u om de afgesproken aankomst- en vertrektijden te respecteren. We houden ons aan een agenda en we plannen de nodige tijd voor het schoonmaken van de lofts. Respecteer uw vertrektijd om de volgende klant niet te hinderen. Als u de vertrektijd overschrijdt (10 minuten), bellen we u na 10 min. op uw mobiele telefoon; zonder antwoord behouden we ons het recht voor om de loft te betreden om het pand schoon te maken. Om dezelfde redenen is het helaas niet mogelijk om uw verblijf op dat moment te verlengen, zelfs als u later zou ingecheckt hebben.

Annulering en niet-naleving van uw afspraak geeft u geen recht op terugbetaling; elke wijziging wordt uiterlijk 72 uur van tevoren aanvaard, afhankelijk van beschikbaarheid. In het geval van een technisch probleem of overmacht, kunnen we onze afspraak annuleren en voorstellen om een nieuwe datum af te spreken.

De lofts zijn uiteraard rookvrij.

Een inventaris wordt opgemaakt bij aankomst, eventuele schade of defecten die zelfs na uw vertrek worden geconstateerd, zijn de verantwoordelijkheid van de persoon die de reservering heeft gemaakt. Badjassen, handdoeken en al het materiaal dat ter beschikking wordt gesteld, zijn in bruikleen maar worden niet uw eigendom.

Voor het milieu maar ook voor de veiligheid wordt u gevraagd om de faciliteiten uit te schakelen wanneer u het pand verlaat.

Gebruik enkel de badjassen en handdoeken die u nodig heeft. Deponeer ze na gebruik in de wasmand.

De loft wordt verhuurd in perfecte staat. Indien u een probleem opmerkt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op 0472 667 636. Dit nummer is echter 's nachts niet bereikbaar; u vindt het nummer van de eigenaar in de documentatie in uw kamer.

Deze ruimtes worden u ter beschikking gesteld in alle vertrouwen, bedankt om deze met zorg en respect in gebruik te nemen.

De verhuurder wijst alle verantwoordelijkheid af in geval van een ongeval, verlies of diefstal in het pand en op de parkeerplaats.

Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen.